پیمانکار اسکلت بتنی

پیمانکار اسکلت بتنی- هلدینگ جانفدا

یکی از رایج ترین سازه های امروزی اسکلت های بتنی هستند که در فرایند اجرای ستون ها، سقف ها و پی ساختمان از بتن (بتن مسلح یا بتن آرمه) استفاده می شود. بتن آرمه از ترکیب سیمان، شن، ماسه و میلگردهای فولادی ساخته می شود. به عبارتی می توان گفت اسکلت بتنی یکی از روش های مقاوم سازی ساختمان است و مجری آن پیمانکار اسکلت بتنی می باشد. در این مقاله به معرفی مجری اسکلت بتنی، وظایف و قرار داد آن پرداخته ایم.

مشاوره اختصاصی هلیدنگ جانفدا: مجری اسکلت بتنی

اگر به دنبال مشاوره در پروژه‌های ساختمانی یا همکاری با یک شرکت ساختمانی با تجربه هستید، می‌توانید با کارشناسان هلدینگ ساختمانی جانفدا تماس بگیرید. این مجموعه با بهره‌مندی از تجربیات ارزشمند و اجرای پروژه‌های موفق، آماده ارائه خدمات به شما متقاضیان گرامی است.

عوامل موثر در هزینه اجرای اسکلت بتنی

اسکلت بتنی نسبت به اسکلت فولادی از نظر هزینه اجرایی مقرون به صرفه تر می باشد اما مدت زمان ساخت آن بیشتر است. عواملی مانند متراژ ساختمان، قیمت روز میلگرد و بتن، دستمزد روز کارگری و … بر هزینه ی اجرای اسکلت بتنی تاثیر می گذارد. برای کسب اطلاعات دقیق تر می توانید با کارشناسان ما تماس بگیرید.

پیمانکاری اسکلت بتنی صفر تا صد

یکی از انواع پیمانکار ساختمان، پیمانکار اسکلت بتنی است. وی وظایف متعددی دارد و اجرای صفر تا صد اسکلت بتنی کاملا به رویکرد و قرارداد کارفرما و پیمانکار بستگی دارد. ممکن است پیمانکاری فقط به تامین تیم اجرای اختصاص یابد یا شاید شرکت پیمانکاری صفر تا صد اجرای سازه بتنی را بر عهده بگیرد. در حال حاضر ما در هلدینگ جانفدا اسکلت بتنی را به صورت 0 تا 100 با تیمی متخصص اجرا می کنیم.

انواع پیمانکار اسکلت بتنی

همانطو ر که قبلا اشاره شد مهم ترین مواد تشکیل دهنده سازه های بتنی، بتن می باشد که باید آماده شود و به ساختمان منتقل گردد. این فرایند بسیار تخصصی است و باید توسط شرکت های معتبر پیمانکاری انجام گردد.

شرکت های مختلف بسته به نوع فعالیتشان، متفاوت عمل می کنند. میتوان انواع پیمانکار سازه بتنی ساختمان را در نوع پیمانکار پروژه های بتنی بدون مصالح و با تهیه مصالح تقسیم کرد.

اگر به روش بدون مصالح قراردادی منعقد شود، تهیه مصالح و موارد لازم بر عهده کارفرما است. اما در صورتی که قرارداد با مصالح تنظیم شود، شرکت پیکانکاری موظف است علاوه بر اجرای اسکلت بتنی، مواد و مصالح لازم را تهیه کند. نکته حایز اهمیت این است که اگر پیمانکار خود مصالح را تهیه کند می تواند به عنوان خرید آن، کارمزد دریافت کند.

مراحل انجام اسکلت بتنی

پیش از آنکه به وظایف پیمانکار سازه بتنی بپردازیم بهتر است بدانیم برای ساخت سازه های بتنی چه مراحلی را باید طی کنیم:

  1. طراحی و برنامه‌ریزی
  2. تأمین مصالح(بسته به نوع قرارداد)
  3. آماده‌سازی محل ساخت
  4. آرماتوربندی
  5. بتن‌ریزی
  6. عمل آوری بتن (Curing)
  7. نظارت بر کیفیت
  8. برداشت قالب‌ها
  9. پایان کار و تکمیل

وظایف پیمانکار اسکلت بتنی در یک قرارداد چیست؟

وظایف پیمانکار اسکلت بتنی شامل تامین و استخدام نیرو، تامین مصالح، اجرای کار، شیوه نصب و .. می باشد. در قرارداد توصیه می شود تمام جزئیات و وظایف مشخص شود تا بعدا مشکلی برای طرفین بوجود نیاید. به طور خلاصه وظایف مجری اسکلت بتنی شامل موارد زیر است:

  • خواندن و تفسیر نقشه ها
  • تولید و فرم بندی سازه
  • برش و اتصالات
  • نصب سازه
  • اعمال تست و بازرسی

پیمانکار موظف است تا تمامی عملیات مورد توافق در نقشه های معماری و سازه ای بدون هیچ کم و کاستی به طور صحیح اجرا کند. تولید و فرم بندی سازه  شامل قالب بندی و چیدمان فولاد برای تثبیت بتن از دیگر وظایف وی می باشد.

اتصالات صحیح و محکم بین بخش ها برای استحکام سازه، نصب آن در محل  شامل جابه جایی و بلند کردن بخش ها با استفاده از ماشین آلات و وسایل نقلیه مناسب از دیگر وظایف پیمانکار می باشد.

برطرف کردن تمامی ایرادات و مشکلات فنی از جمله وظایف مجری اسکلت بتنی است و وی باید در تمامی مراحل پروژه حضور داشته باشد. در صورت عدم امکان حضور شخص پیمانکار، باید نماینده قانونی او در محل پروژه حاضر باشد.

پس از اجرای پروژه در مدت زمان تعیین شده در قرارداد، او باید از درستی نصب و استحکام سازه نیز مطمن شود . توجه به نکات ایمنی و استفاده از ابزارآلات استاندارد و با کیفیت در تمامی مراحل از مهمترین وظایف مجری می باشد.

 قرارداد پیمانکاری اسکلت بتنی در شیراز

در هر مرحله از ساخت اسکلت بتنی ساختمان بکارگیری نیروی متخصص اهمیت ویژه ای دارد. بنابراین در زمان اجرای اسکلت بتنی، تنظیم قرارداد پیمانکاری مناسب با پیمانکار، اهمیت پیدا می کند. این قرارداد باید با توجه به خواسته‌های کارفرما و توانایی‌های پیمانکارباشد و جزئیات دقیق اجرای هر بخش از اسکلت ساختمان را با شرایط مشخص تعیین کند.

برای تنظیم یک قرارداد پیمانکاری اسکلت بتنی کارآمد، لازم است تمامی جوانب پروژه به دقت بررسی و وظایف هر یک از طرفین به طور واضح مشخص شوند. همچنین، درج مواردی مانند دریافت ضمانت اجرا و تعیین نحوه جبران خسارات احتمالی، می‌تواند به پیشبرد صحیح و بدون مشکل پروژه کمک شایانی کند. در ادامه، به برخی از نکات کلیدی که باید در این نوع قراردادها مورد توجه قرار گیرند، اشاره خواهیم کرد.

موضوع قرارداد

در این بخش به طور دقیق وظایف پیمانکار مشخص می شود. این وظایف می تواند شامل حمل، پمپاز و ویبره کردن بتن، اجرای گروت برای زیر بیس، تهیه و اجرای بتنی با شن و ماسه شسته یا شکسته و … باشد. برای جلوگیری تز هر گونه ابهام  بهتر است جزئیات مربوطه به هر یک از این فعالیت هت دقیق و کامل در قرارداد آورده شود.

اسناد و مدارک لازم برای قرارداد پیمانکاری اسکلت بتنی

این بخش شامل کلیه مشخصات فنی و عمومی می باشد که کارفرما باید در اختیار پیمانکار بگذارد. همچنین گزارش های کاری و دستورالعمل های اجرایی پیمانکار نیز ضمیمه قرارداد می گردد. ذکر دقیق و کامل اسناد و مدارک، در صورت بروز هرگونه اختلاف، به طرفین کمک می‌کند تا به راحتی مشکل را حل کنند. بهتر است که اسناد و مدارک به صورت دقیق و کامل فهرست شوند.

نتیجه گیری

به طور خلاصه، اسکلت بتنی یکی از روش‌های رایج و مقرون به صرفه برای ساخت سازه‌های مقاوم است. انتخاب پیمانکار متخصص و تنظیم یک قرارداد جامع و دقیق، از مراحل حیاتی در این فرآیند به شمار می‌رود. در این قرارداد، باید وظایف پیمانکار، اسناد و مدارک لازم، و همچنین شرایط مربوط به ضمانت اجرا و جبران خسارات به طور کامل مشخص شوند تا از بروز هرگونه مشکل و اختلاف در طول پروژه جلوگیری شود.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *